fbpx

Reviews

Speciaal voor huisdiereigenaren
Made in Germany
Familiebedrijf sinds 1900
10 jaar garantie op accessoires en onderdelen

Review van Thuisblijfmama.be

Een goede stofzuiger is voor Stephanie, met 3 kinderen en 3 katten in huis, echt een must. Om die reden hebben wij gevraagd of Stephanie onze Thomas Aqua+ Pet en Family wilde testen! Benieuwd naar de mening van Stephanie over de Thomas Aqua+ Pet & Family? Lees dan haart artikel ‘De voordelen van een stofzuiger met water.’

Review van Yana Huremovic

Yana en haar vriend Thomas hebben hun huisdier Gibby nu bijna een jaar. Volgens Yana wordt Gibby haar haartuitval er niet op, ze ruift enorm! Benieuwd naar de mening van Yana en haar vriend over de Thomas Cycloon Hybrid? Lees dan haar artikel ‘Door Gibby een nieuwe stofzuiger kopen?

Review van laupropos

Blogster Laurence van laupropos.be woont samen met haar vriend en kater Guust. Haar vriend krijgt tijdens de lente vaak veel last van zijn allergie. De haartjes van kater Guust maken dit er niet makkelijker op. Een perfect moment voor het testen van de Thomas Aqua+ Pet & Family! Benieuwd naar de mening van Laurence? Lees dan haar artikel ‘Thomas Aqau plus pet and family | De stofzuiger voor dierenharen en personen met een allergie‘.

Review van Cookies & Carrot Sticks

Blogster Nicole van Cookies & Carrot Sticks geeft aan een hekel te hebben aan schoonmaken. Echter, met 2 jongens en een hond en een kat is stofzuigen een dagelijks terugkomend ritueel. Voor Nicole is het dan ook erg belangrijk om een goede stofzuiger te hebben. Aangezien Nicole haar vorige stofzuiger een ramp vond was dit het perfecte moment om onze Cycloon Hybrid Pet & Friends te testen. Benieuwd naar haar mening? Lees dan haar artikel ‘Review: de Cycloon Hybrid Pet & Friends van Thomas – dé stofzuiger voor huisdiereigenaren‘.