Over Thomas

Speciaal voor huisdiereigenaren
Made in Germany
Familiebedrijf sinds 1900
10 jaar garantie op accessoires en onderdelen

THOMAS.
Verfrissend andere manier.
Meer dan 100 jaar.

Veel mensen zijn er niet van bewust, dat zij onze technologieën al vaak zijn tegengekomen. Want als ontwikkelaars van de eerste elektro aangedreven metalen wasmachines en fabrikant van centrifuges zijn wij in veel producten van verschillende bekende merken en fabrikant vertegenwoordigd. Ons familiebedrijf is in de vierde generatie in Siegerland actief en wij zijn altijd Made in Germany gebleven.

Uit overtuiging fabriceren wij steeds weer innovatieve producten, die zich naar de behoefte en wensen van onze klanten richten. Wij luisteren gewoon goed, als het om de nieuwe ontwikkeling van producten gaat. Uit marktonderzoek weten wij, dat veel gebruikers meer verwachten zoals de huidige stofzuiger-verscheidenheid biedt. Een goede basis voor u, om zich volledig en geheel op de THOMAS stofzuigers te richten. Of het nu kleine en behendige zakstofzuiger met superieure High-Tech uitrusting, de zakloze stofzuiger met uniek AQUA-PURE filtertechniek, de sproeizuig luchtwasser met sproeifunctie en AQUA+technologie of de eerste zakloze Hybrid cycloonstofzuiger is. Bij THOMAS vinden degenen die een bijzondere zuiger zoeken, precies wat ze nodig hebben.

Vanzelfsprekend vervullen de producten van THOMAS alle belangrijke en huidige standaards in zaken als kwaliteit, milieu en energie-efficiëntie en ontvangen regelmatig onderscheidingen en bereiken uitstekende testresultaten. Grondstoffen worden duurzaam gebruikt en op de nieuwste techniek verwerkt.

THOMAS IS DE VERFRISSEND ANDERE MANIER.
VROEGER EN NU.