Reviews

Speciaal voor huisdiereigenaren
Made in Germany
Familiebedrijf sinds 1900
10 jaar garantie op accessoires en onderdelen

Review van Animal Assisted Projects (AAP)

AAP vzw verhoogt het welzijn van mens en dier door ze dichter bij elkaar te brengen. Dit doen ze onder andere door dieren te koppelen aan plusbaasjes of honden of katten mee te nemen naar woonzorgcentra. Afgelopen week heeft Joke Decru, directeur van AAP vzw, de Aqua+ Pet & Family stofzuiger van Thomas Stofzuiger getest en positief bevonden. Haar nieuwe vaste partner binnen het huishouden, en nu al niet meer te missen.

Lees alle bevindingen in haar artikel: ‘Thomas stofzuiger: een partner in het huishouden?‘.

 

AAP Animal Assisted Projects logo

 

Review van Geweldiggezellig.be

Charlotte is eigenaresse van geweldiggezellig.be en van een prachtige hond genaamd Storm. Wij vroegen haar onze Thomas stofzuiger te testen. Charlotte koos voor onze Aqua+ Pet & Family stofzuiger. Benieuwd naar haar bevindingen? Je leest het in haar artikel ‘Thomas: de stofzuiger voor huisdieren en hun baasjes‘.

 

Review van Thuisblijfmama.be

Een goede stofzuiger is voor Stephanie, met 3 kinderen en 3 katten in huis, echt een must. Om die reden hebben wij gevraagd of Stephanie onze Thomas Aqua+ Pet en Family wilde testen! Benieuwd naar de mening van Stephanie over de Thomas Aqua+ Pet & Family? Lees dan haar artikel ‘De voordelen van een stofzuiger met water.’

Review van Yana Huremovic

Yana en haar vriend Thomas hebben hun huisdier Gibby nu bijna een jaar. Volgens Yana wordt Gibby haar haaruitval er niet op, ze ruift enorm! Benieuwd naar de mening van Yana en haar vriend over de Thomas Cycloon Hybrid? Lees dan haar artikel ‘Door Gibby een nieuwe stofzuiger kopen?

Review van laupropos

Blogster Laurence van laupropos.be woont samen met haar vriend en kater Guust. Haar vriend krijgt tijdens de lente vaak veel last van zijn allergie. De haartjes van kater Guust maken dit er niet makkelijker op. Een perfect moment voor het testen van de Thomas Aqua+ Pet & Family! Benieuwd naar de mening van Laurence? Lees dan haar artikel ‘Thomas Aqua plus pet and family | De stofzuiger voor dierenharen en personen met een allergie‘.

Review van Cookies & Carrot Sticks

Blogster Nicole van Cookies & Carrot Sticks geeft aan een hekel te hebben aan schoonmaken. Echter, met 2 jongens en een hond en een kat is stofzuigen een dagelijks terugkomend ritueel. Voor Nicole is het dan ook erg belangrijk om een goede stofzuiger te hebben. Aangezien Nicole haar vorige stofzuiger een ramp vond was dit het perfecte moment om onze Cycloon Hybrid Pet & Friends te testen. Benieuwd naar haar mening? Lees dan haar artikel ‘Review: de Cycloon Hybrid Pet & Friends van Thomas – dé stofzuiger voor huisdiereigenaren‘.

Review van Goddess in a Box

Blogster Karin is eigenaresse van het blog Goddess in a Box, een persoonlijk blog over onder andere lekker eten, gezondheid, lifestyle, beauty en reviews. Karin heeft naar eigen zeggen een halve dierentuin rondlopen. Ze heeft namelijk 2 katten, een hond, kippen, eenden en vissen! Gezellig, maar dit maakt natuurlijk wel rommel. Een perfect moment om onze Thomas Aqua+ Pet & Family te testen! Benieuwd naar haar ervaring? Lees haar blog ‘Kan de Thomas Aqua+ Pet & Family mijn beestenboel aan?‘.

 

Review van The Treasures of our Life

Blogster Andrea schrijft over andere lifestyle, beauty, shopping, travel en leuke hotspots. Daarnaast deelt ze haar avonturen met trouwe viervoeter Ziggy op haar blog. Andrea testte onze Cycloon Hybrid Pet & Friends. Benieuws naar haar ervaringen? Lees haar artikel ‘Review Thomas stofzuiger‘.

 

Review van Kwispeltherapie

Sedrick van Kwispeltherapie heeft al zo lang hij zich kan herinneren honden in zijn leven gehad en is hondengedragsdeskundige. Ook Sedrick ervaart schoonmaakgerelateerde nadelen aan het houden van huisdieren, namelijk haren, vuil en nare geurtjes. Daarom lieten wij Sedrick onze Thomas Cycloon Hybrid Pet & Friends testen! Benieuwd naar zijn ervaring? Lees het artikel  Review Thomas Cycloon Hybrid Pet & Friends stofzuiger.

 

Review van Hondersteboven

Sofie van Hondersteboven helpt mensen bij het opvoeden van hun hond! Op haar blog vind je interessante informatie over alles rondom honden. In samenwerking met Thomas testte Sofie onze Cycloon Hybrid. Benieuwd naar haar bevindingen? Je leest het in haar blog ‘Getest: De Thomas Cycloon Hybrid Pet & Friends stofzuiger‘.

Review van Shades of Gent

Op Shades of Gent vind je artikelen over onder andere lifestyle, travel, beauty en fashion, geschreven door de dames Louise, Wendy & Hanne. Wendy is naar eigen zeggen een echte catlady en dogmom. Een perfecte match dus met onze stofzuigers voor huisdieren. Wendy heeft onze Aqua+ Pet & Family getest. Benieuwd naar haar ervaring? Je leest het in het artikel ‘Getest: Dé stofzuiger voor baasjes van harige viervoeters?‘.