Stofzuiger voor kattenharen

Speciaal voor huisdiereigenaren
Made in Germany
Familiebedrijf sinds 1900
10 jaar garantie op accessoires en onderdelen

Stofzuiger voor kattenharen

Heb jij thuis een kat? Of zelfs meerdere katten? Wij zijn er gek op! Maar zo nu en dan kunnen ze er een zooitje van maken. Ze laten kattenharen achter, natte pootjes en bij een ongelukje misschien zelfs wat urine, herken je dit?  Daar hebben wij van Thomas Stofzuigers de oplossing voor. Wij verkopen de beste stofzuigers voor kattenharen! Wij hebben drie stofzuigers die speciaal zijn ontwikkeld om gemakkelijk kattenharen te verwijderen. Bekijk welke stofzuiger bij jouw huis en huisdier past of lees eerst de reviews van andere hondenbaasjes. 

Stofzuiger voor kattenharen

“Cycloon Hybrid Family & Pets voor katten”

De Thomas Cycloon Hybrid Family & Pets is de eerste zakloze Hybrid-Cycloon stofzuiger. Deze stofzuiger lost de belangrijkste problemen van je huisdier op: haren, vlekken en nare geurtjes. Dit wordt gedaan middels de easyBox en de AQUA-Fresh Air-Box. De cyclonen easyBox scheidt middels roterende cyclonen allergeen fijnstof van dierenharen en grofvuil. Daarnaast kan de AQUA-Fresh Air-Box ingezet worden voor een grondige reiniging: stofdeeltjes, vloeistoffen én nare geuren worden opgezogen en opgevangen in het water.

Koop via:

Bol.com

 

“Aqua+ Pet & Family was- en stofzuiger kattenharen

De Thomas Aqua+ Pet & Family is eveneens een zakloze huisdierstofzuiger, maar met innovatieve AQUA+ technologie. Deze stofzuiger is een echte professional in het verwijderen van dierenharen en -vlekken en het verfrissen van de lucht. Met deze zakloze stofzuiger kan je bovendien ook nat reinigen!

Koop via:

Bol.com

 

“Boxer was- en stofzuiger kat

Het laatste model, de Thomas Boxer stof- en waszuiger, is een stofzuiger geschikt voor zowel het verwijderen van kattenharen en -vlekken als overige reiniging binnens- en buitenshuis. Kortom, deze stofzuiger is een echte allrounder. Daarnaast is de THOMAS BOXER ook nog eens fijn in gebruik. De bumper van de stofzuiger biedt goede bescherming en zowel de zwenkwieltjes als de draaggreep zorgen ervoor dat de stofzuiger makkelijk te verplaatsen is.

Koop via:

Amazon

 

Dit zeggen anderen over onze dierenharen stofzuigers

Ongeëvenaard
Dit is een geweldige waterstofzuiger. Ik heb het model met geïntegreerde waterslang.  Combinatie watersproei en stofzuigen haalt alle haar van de dieren van de grond en de meubelen. Het huis ruikt na het stofzuigen heerlijk fris. Zeer veel reinigigingsmogelijkheden door bijgeleverde hulpstukken. Werkt met vijf filters: waterfilter, grove filter, fijne filter, blokfilter en filterpad aan achterzijde van de machine. Hiervan zijn vier uitwasbaar. Installeren en natreinigen van de machine vraagt even tijd, maat dat vind ik de moeite waard. Het geluid had zachter gemogen, maar het is relatief laag en daardoor niet echt hinderlijk.

Yessy – over de Aqua+ Pet & Family via Bol.com

Super stofzuiger
Ik ben ontzettend tevreden over deze stofzuiger. ik twijfelde in eerste instantie over de prijs maar hij is het meer dan waard. Ondanks dat ik een hond heb waar ik dol op ben, wil ik niet dat mensen merken dat ik er een heb door haren, geurtjes en vieze vloeren. Het schoonmaken gaat met deze stofzuiger oprecht veel sneller en gemakkelijker. Vloeren super snel schoon en geen nare luchtjes. Oh, nog een pluspunt. Het snoer is super lang waardoor je niet steeds hoeft te switchen van stopcontact! Nogmaals, super blij met mijn aankoop.

Isabelle – over de Cycloon Hybrid via Bol.com

Zeer fijne stofzuiger voor zowel in huis als de auto
Stofzuiger werkt bovenverwachting goed! Prettig mee te nemen door de verschillende ruimtes in huis en ook de auto is in een handomdraai schoon.

Tessa – over de Boxer stof- en waszuiger via Bol.com

Benieuwd naar meer reviews over de Thomas Stofzuigers? Bekijk hier alle reviews.

We willen u erop wijzen dat u door de klik op de video afspeel button de video op de website via YouTube bekijkt.Ik ga akkoord, speel de video af