Thomas wint Duitse innovaton award!

Speciaal voor huisdiereigenaren
Made in Germany
Familiebedrijf sinds 1900
10 jaar garantie op accessoires en onderdelen

Neunkirchen, juni 2018

Pioniersgeest en innovatieve kracht, gekoppeld aan een gevoel van traditie – dat is waar het Siegerland-gebaseerde bedrijf THOMAS voor staat. THOMAS verheugt klanten met vloerverzorgingsproducten gemaakt in Duitsland, die volgens de hoogste normen van kwaliteit, duurzaamheid en consumentenkwaliteit worden vervaardigd. Attributen die de jury van de Duitse Innovation Awards ook hebben overtuigd. De jury reikte de nieuwe cycloon-stofzuigermodellen uit het THOMAS assortiment uit met de “German Innovation Award Winner” in de categorie huishoudelijke apparaten.

“We zijn erg blij met deze topprijs. Voor ons is het ook een bevestiging dat we op de goede weg zijn met onze innovatieve producten en onze hoge kwaliteitsnormen”, legt Manfred Donath, marketingmanager van THOMAS, uit.

De modellen van de THOMAS CYCLOON HYBRID luidden eind 2017 een nieuw tijdperk in van reinheid met hun marktintroductie. Speciaal ontwikkeld voor de behoeften van eigenaren van huisdieren. Het zijn de eerste stofzuigers die efficiënt droog en nat vuil verwijderen, stof uit de lucht filteren en tegelijkertijd de lucht verversen. Dit wordt mogelijk gemaakt door de speciale technische kenmerken van twee innovatieve filterboxen, die afhankelijk van het gewenste resultaat in de stofzuiger worden geplaatst. De cycloon easyBOX met twee kamers scheidt grof vuil zoals dierenhaar en stof van allergene fijne stofdeeltjes in twee verschillende kamers. Met de AQUA-FreshAir-Box worden dierenharen, stof en geurmoleculen in het water gebonden en wordt de lucht voor 100% ververst.

Linda Wiese, marketing THOMAS en Vladimir Sizikov, innovatiemanager THOMAS, ontvangen trots de prijs.

De Duitse Innovation Award

De ‘German Innovation Award’ erkent producten en oplossingen in alle sectoren die opvallen door hun gebruikersgerichtheid en toegevoegde waarde in vergelijking met bestaande oplossingen. De jury van de Innovation Award bestaat uit vertegenwoordigers van industrie, wetenschap en financiën.

Over THOMAS

THOMAS is een merk van de Duitse familieonderneming Robert Thomas, Metall und Elektrowerke GmbH & Co., gevestigd in Neunkirchen in de regio Siegerland in Noord-Rijnland-Westfalen, Duitsland. Met vastberadenheid om het beste te doen voor de klant heeft Robert Thomas al meer dan 100 jaar innovatieve producten “Made in Germany” ontwikkeld en geproduceerd.

De productie van de eerste elektrisch aangedreven metalen wasmachine in Europa aan het eind van de jaren 40 werd beschouwd als een belangrijke mijlpaal in de geschiedenis van het bedrijf. Tegenwoordig demonstreren allergievriendelijke vacuüm- en tapijtreinigers – speciaal ontworpen om aan de behoeften van eigenaren van gezelschapsdieren en allergieën te voldoen – de pioniersgeest van het bedrijf, dat nu door de eigenaar wordt beheerd in de vierde generatie. Meer dan 300 werknemers werken op de locatie Neunkirchen. Daar worden apparaten vervaardigd van de hoogste kwaliteit, gebruiksduur en onderhoudsnorm. THOMAS-producten zijn verkrijgbaar in heel Duitsland in grote en kleine speciaalzaken voor elektrische apparaten en op internet en worden in meer dan 30 landen over de hele wereld verkocht.