Onze Franstalige Thomas Stofzuigers website is live!

Speciaal voor huisdiereigenaren
Made in Germany
Familiebedrijf sinds 1900
10 jaar garantie op accessoires en onderdelen

Hoera! Onze Franse website is live! Heb jij al een kijkje genomen?

Over Thomas Stofzuigers

We zijn dol op onze huisdieren, maar de nare luchtjes, haren en vieze pootjes zijn soms toch iets minder prettig. Thomas Stofzuigers maakt daarom stofzuigers speciaal voor huisdiereigenaren en mensen met allergieën. En wat maakt onze stofzuigers nu zo uniek? Krachtig stofzuigen zonder zak, waarbij we gebruik maken van innovatieve technologieën. Onze Aqua-technologie biedt, net als onze Cycloon-technologie, zuigkracht en frisheid voor een schoon en gezonde leefomgeving. En dankzij onze Aqua- technologie kun je zelfs in één keer stofzuigen, wassen en drogen! Hoe fijn is dat?

Onze dierenharen stofzuigers in Frankrijk

Thomas heeft op dit moment 3 modellen dierenharen stofzuigers in Frankrijk. De modellen verschillen in mogelijkheden, filtratie en accessoires. Lees hieronder meer over de verschillende dierenharen stofzuigers.

Thomas Cycloon Hybrid Pet & Friends

Deze stofzuiger is perfect voor huisdiereigenaren die dagelijks even snel de stofzuiger willen gebruiken soms extra grondig willen kunnen reinigen!

De Cycloon Hybrid is de eerste zakloze, hybride stofzuiger. Haren, vlekken en nare luchtjes worden eenvoudig verwijdert. Dit doe je met de bijgeleverde easyBox en Aqua-FreshAir-Box. De cyclonen easyBox scheidt fijnstof en grofvuil van elkaar, dankzij roterende cyclonen. De Aqua-FreshAir-Box kun je inzetten voor extra grondige reiniging. Stofdeeltjes, vloeistoffen en nare luchtjes worden opgezogen in de waterbak. Dankzij de twee technologieën heb je als dierenliefhebber nooit meer last van geurtjes en rondvliegende haartjes!

Thomas Aqua+ Pet & Family stof- en waszuiger

Ook de Aqua+ Pet & Family is een zakloze huisdierenstofzuiger. Deze stofzuiger is echter gecombineerd met onze innovatieve Aqua+ technologie, waardoor je naast normaal stofzuigen ook kunt natzuigen! Perfect voor huisdierenbaasjes die zowel nat als droog willen schoonmaken. De stofzuiger is zeer geschikt voor het verwijderen van haren en vlekken en het 100% verfrissen van de lucht. Wil jij dus extra grondig kunnen schoonmaken en dweilen
en profiteren van de veelzijdigheid van gebruiksfuncties? Dan is deze stofzuiger geschikt voor jou!

Thomas Perfect Air Animal Pure

De Thomas Perfect Air Animal Pure is zeer geschikt voor huisdiereigenaren en mensen met allergieën! Stof, bacteriën, pollen, dierenharen en nare luchtjes worden opgevangen en vastgehouden door het waterfilter. Met deze stofzuiger zonder zak geniet je van een gezond en schoon huis.

De Pure stofzuiger beschikt over een Aqua-filtersysteem met een speciaal HEPA13 filter, dat ideaal is voor iedereen met allergieën of astma. Alle fijnstof wordt opgezogen en in het water vastgehouden en de fijne geurdeeltjes worden niet meer in de omgevingslucht verspreid.
Het schoonmaken van je huis veroorzaakt niet langer en allergische reactie dankzij deze speciale technologie!

Met Thomas profiteer je altijd van een frisse en gezonde leefomgeving! Ons assortiment is gewijd aan jouw welzijn en we bieden een nieuwe dimensie van frisheid. Wil je meer weten over onze stofzuigers of heb je hulp nodig bij het maken van een keuze? We helpen je graag verder!