Stofzuigers voor huisdiereigenaren

Speciaal voor huisdiereigenaren
Made in Germany
Familiebedrijf sinds 1900
10 jaar garantie op accessoires en onderdelen

Dierenharen stofzuigers

Heb jij een of meerdere huisdieren? We zijn gek op ze, maar ze laten soms wel ongewenste haren, vlekken en geuren achter. Herken je dit als huisdiereigenaar? Thomas heeft dé oplossing! Thomas biedt verschillende modellen stofzuigers aan die speciaal ontwikkeld zijn voor het verwijderen van huisdierharen en -vlekken en het verfrissen van de lucht.

Thomas heeft op dit moment 4 modellen huisdierenstofzuigers. De modellen verschillen in filtratie en accessoires. Lees hieronder meer over de Thomas huisdierenstofzuigers.

We willen u erop wijzen dat u door de klik op de video afspeel button de video op de website via YouTube bekijkt.Ik ga akkoord, speel de video af

Cycloon Hybrid Pet & Friends

De Cycloon Hybrid Pet & Friends is de eerste zakloze Hybrid-Cycloon stofzuiger. Deze stofzuiger lost de belangrijkste problemen van je huisdier op: haren, vlekken en nare geurtjes. Dit wordt gedaan middels de easyBox en de AQUA-FreshAir-Box. De cyclonen easyBox scheidt middels roterende cyclonen allergeen fijnstof van dierenharen en grofvuil. Daarnaast kan de AQUA-FreshAir-Box ingezet worden voor een grondige reiniging: stofdeeltjes, vloeistoffen én nare geuren worden opgezogen en opgevangen in het water.

Aqua+ Pet & Family

De Thomas Aqua+ Pet & Family is eveneens een zakloze huisdierstofzuiger, maar met innovatieve AQUA+ technologie. Deze stofzuiger is een echte professional in het verwijderen van dierenharen en -vlekken en het verfrissen van de lucht. Met deze zakloze stofzuiger kan je bovendien ook nat reinigen!

Cycloon Hybrid Led Parquet

De THOMAS Cycloon Hybrid Led Parquet is evenals de Cycloon Hybrid Family & Pets een zakloze Hybrid-Cycloon stofzuiger met een easyBox en AQUA-FreshAir-Box. Met deze huisdierstofzuiger worden zowel grof en fijn stof als nare geurtjes uit je huis verwijderd. Dit model is dé perfecte huisdierstofzuiger voor liefhebbers van parket.

Boxer stof- en waszuiger

Het laatste model, de THOMAS Boxer stof- en waszuiger, is een stofzuiger geschikt voor zowel het verwijderen van huisdierharen en -vlekken als overige reiniging binnens- en buitenshuis. Kortom, deze stofzuiger is een echte allrounder. Daarnaast is de THOMAS BOXER ook nog eens fijn in gebruik. De bumper van de stofzuiger biedt goede bescherming en zowel de zwenkwieltjes als de draaggreep zorgen ervoor dat de stofzuiger makkelijk te verplaatsen is.

Dit zeggen anderen over onze dierenharen stofzuigers

Uiterst compleet
Al met al zijn wij dus echt super tevreden over de Cycloon Hybrid Pet & Friends van Thomas. Het was een enorme verademing na onze laatste stofzuiger en het heeft ons ook het vertrouwen teruggegeven in zakloze stofzuigers. Deze stofzuiger is fijn in het gebruik, zuigt moeiteloos het vuil van kinderen én huisdieren op (oké, is ook handig als ik de keuken weer heb laten ontploffen) en maakt daarmee het dagelijks karwei een heel stuk minder erg.

Nicole – over de Cycloon Hybrid Pet & Friends

Stofzuiger van mijn dromen
Geweldig product! Werkt zoals het hoort te zijn. Waterfilter is zeer goed. De Duitse kwaliteit is zeer merkbaar.

Anneke – over de Aqua+ Family & Pets via Krefel

Zeer fijne stofzuiger voor zowel in huis als de auto
Stofzuiger werkt bovenverwachting goed! Prettig mee te nemen door de verschillende ruimtes in huis en ook de auto is in een handomdraai schoon.

Tessa – over de Boxer stof- en waszuiger via Bol.com