Thomas Aqua FloorCleaner

Het gemak van dwijlen en stofzuigen en drogen in één!

Ontdek het ultieme hulpmiddel om je vloer in een handomdraai sprankelend schoon te krijgen. Met onze innovatieve technologie was het nog nooit zo eenvoudig en efficiënt om je vloer te reinigen. De perfecte combinatie van functionaliteiten zorgt voor een ongeëvenaarde schoonmaakervaring. Gemaakt in Duitsland

€ 329,99 Koop via

THOMAS AQUA FLOORCLEANER CORDLESS 3-in-1 VLOERREINIGER MET BATTERIJ

Met de Thomas Aqua FloorCleaner is poetsen een éénvoudige klus geworden. Geen vervelend snoer maar een krachtige batterij zorgen ervoor dat je tot in alle hoeken geraakt. Vuil wordt door de natte reiniging opgelost en simpel en snel opgezogen. Het vers water en vuil water worden gescheiden door 2 aparte reservoirs.

Ontdek het ultieme hulpmiddel om je vloer in een handomdraai sprankelend schoon te krijgen. Met onze innovatieve technologie was het nog nooit zo eenvoudig en efficiënt om je vloer te reinigen. De perfecte combinatie van functionaliteiten zorgt voor een ongeëvenaarde schoonmaakervaring.

Met het gemak van dwijlen en het moeiteloos opzuigen van vuil ben je verzekerd van een grondige reiniging. Het Smart LED display geeft je direct inzicht in de status en laat je weten wanneer het tijd is om bij te vullen.

Slimme LED Display

Met het gemak van dwijlen en het moeiteloos opzuigen van vuil ben je verzekerd van een grondige reiniging. Het Smart LED display geeft je direct inzicht in de status en laat je weten wanneer het tijd is om bij te vullen. Dankzij de intelligente randreiniging worden zelfs de lastigste hoekjes en kantjes moeiteloos meegenomen.

Randreiniging

Ergonomische bediening

Dankzij de intelligente randreiniging worden zelfs de lastigste hoekjes en kantjes moeiteloos meegenomen.

Door aparte fris- en vuilwatertanks reinigt de Aqua FloorCleaner altijd met vers water. Via de reinigingsrol komt constant vers water op de vloer terecht. Het opgezogen dweilwater wordt in de vuilwatertank geleid

De ergonomische bediening zorgt voor een comfortabele gebruikservaring, terwijl het handige oplaad- en opbergsysteem ervoor zorgt dat het apparaat altijd klaar is voor gebruik. Dankzij de Dual Tank technologie is het mogelijk om met vers water te reinigen en vloeistoffen effectief op te zuigen. Het vullen en legen van de tanks is een fluitje van een cent.

Self cleaning

Heel eenvoudig met een klik kunnen de twee tanks worden verwijderd. Na het vullen van de zoetwatertank en het legen van de vuilwatertank kunnen deze eenvoudig weer worden geplaatst en vergrendeld

Het beste van alles? Met slechts één druk op de knop reinigt dit apparaat zichzelf, waardoor het altijd klaar is voor de volgende schoonmaakklus. Kies voor ultiem gemak en een brandschone vloer met dit innovatieve schoonmaakwonder.

  • Self cleaning functie van de rol met één druk op de knop

Garantie

Bij aanschaf krijgt u automatisch 24+6 maanden garantie. Uw gratis garantie verlenging van 6 maanden activeert u onder www.thomas-register.net.

Bijgeleverde accessoires

Technische eigenschappen

  • Geluidsniveau: 75 dB
  • Vermogen: 150 Watt
  • Inhoud schoonwaterreservoir: 0.75 l
  • Inhoud vuilwaterreservoir: 0.75 l

MATEN EN GEWICHTEN

  • Breedte: 270 mm
  • Lengte: 1100 mm
  • Gewicht: 4 kg